אתם בעניין של דג על הגריל ואין לכם כוח לעבודה מסובכת? מתכון קל ומעולה מהשפים של ברנהרד, יסדר אתכם עם דג שלם בציפוי מלח גס. מובטח לכם לא רק דג רך ונימוח אלא גם טעם עשיר ומעודן שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניו!
עצה שלנו:
אף פעם לא קניתם דג שלם? אנחנו מציעים לכם ללכת לחנות דגים ולבקש מהמוכר המלצה. מעדיפים לבחור לבד? הכי חשוב שהעיניים של הדג יהיו שקופות ושיהיה לו ריח נעים של ים. אפשר לזהות דג ממש טרי אם החלק שתחת הזימים שלו אדום, ושמגע הדג עדיין קשה. זאת משום שלאחר לכידתו, הדג נשאר קשה רק למשך מספר שעות.