הכנת מטבלים ביתיים היא תענוג גדול. זה נכון לרוטב ברביקיו, לריבת בצל, לחומוס או לכל מטבל אחר שמשתדרג שבעתיים בהכנה הביתית. והיום, קבלו מתכון לחרדל ביתי משובח! אתם שולטים במינון, בחריפות, בטעמים ובכמויות. מושלם.
עבור המטבל הצהוב המשגע צריך רק כמה חומרי גלם טובים, ומכאן זה בידיים שלכם.
עצה שלנו:
אנחנו אוהבים את החרדל שלנו טחון גס. כמובן, זה עניין של טעם – טחנו את זרעי החרדל שלכם דק ככל שאתם רוצים. אם אתם מעוניינים להגביר את החריפות, אפשר להוסיף וואסבי או צ'ילי.