בסוף היום, בדרכים או סתם לארוחת צהריים - אין כמו כריך מפנק.
הגיע הזמן לתת כבוד לאחת מהקלאסיקות של כל הזמנים, ולפנק את עצמך בפעם הבאה שאתה רעב בכריך טונה מודל 2.0.
נתחי טונה צרובה על הפלנצ'ה, יחד עם תוספות אסיאתיות טריות - מיסו, צנון סיני פריך, סלט תרד עם רוטב פונזו - הכל מתאים והכל הולך בכריך הזה!
את כל הטוב הזה נארוז בין שתי פרוסות בריוש צלויות ומוזהבות.
סנדוויץ' הגורמה הזה מענג (ובריא) הרבה יותר מכל סנדוויץ' טונה חסר צבע שתקנו! עליכם רק לדאוג לסטייקים יפים של טונה (מספיק להגיד את המילה "סשימי" והקצב שלך כבר יבין).
עצה שלנו:
אם אין צנון דייקון (צנון סיני), או שמעדיפים ירק אחר, אפשר לפרוס חתיכות מלפפון ולהשרות אותן במטבל ליים, מלח ודבש במקום הצנון. כך תקבלו את הטעם הטרי והמרענן של הירק ותחסכו את הארומה העזה של הצנון הסיני.