סלט הפסטה שלפניכם הוא הצגה אמיתית. עם רוטב סרירצ'ה חריף, מיץ תפוזים פירותי, רוטב סויה, שום, כוסברה וסירופ מייפל מתוק, הסלט הזה כל כך עשיר בטעמים שאפשר לוותר על המלח והפלפל. ואם כל זה לא מספיק, יש בו גם חמאת בוטנים קרמית, גזר פריך, מלפפון, בצל ירוק וכרוב אדום, ולסיום בוטנים קלויים פריכים שמענגים את החך במרקם שלהם.
עצה שלנו:
במקום "ג'מלי", אפשר להשתמש בכל פסטה קצרה אחרת לסלט שלכם. הפסטות בצורת הספירלה, כמו פוסילי, הן הכי טובות - עם שטח הפנים הגדול שלהן, הן סופגות הרבה מהרוטב הקרמי.