צריכים גיוון מנקניקיות וסטייקים? סלמון מעושן בגריל, מצופה בתערובת תבלינים בסגנון מרוקאי, עם פולי אספרסו טחונים, יכול להעיף לכם את הראש. הוסיפו לכל האושר הזה זיגוג מייפל עם עלי נענע קצוצים וגרידת לימון, וקיבלתם מנה מיוחדת ועשירה בלי להשקיע הרבה זמן ומאמץ.
עצה שלנו:
שווה לנסות לשחק עם סוגי שבבי העץ שבהם אתם משתמש לעישון הסלמון. לכל סוג של שבבי עץ יש טעם וארומה ייחודית משלו, מה שפותח עוד אפשרויות לטעמים חדשים ומפתיעים.