כבר יצא לכם להיתקל בסקירט סטייק ("סטייק חצאית")? מה שנשמע כמו פריט לבוש הוא בעצם נתח סרעפת הבקר - האזור שבין הקיבה לריאות.
הסקירט סטייק מקיף את בטן הבקר כמו חצאית, ומכאן הוא קיבל את שמו. הנתח מתאפיין במרקם מוצק, עסיסי ועתיר טעם.
המתכון הטוב ביותר לטיפול בחומר הגלם הנהדר הזה, מגיע אלינו היישר מארגנטינה: השרייה מוקדמת במרינדת יין אדום, והגשה לצד בטטה ובצל בגריל.
עצה שלנו:
למרות שסטייק החצאית, כבשר סיבי, מתאים גם לתבשילי קדירה בבישול ארוך, אנו לגמרי ממליצים על טיגון וצלייה במחבת!