מזג האוויר עדיין לא החליט אם הוא קר או חם, אבל אנחנו כבר החלטנו - רוצים שקדים קלויים ומקורמלים, ועכשיו!
אפשר לשחק עם כמות הקינמון ולגוון עם תבלינים נוספים, וזה לגמרי תלוי בחשק שלכם (קורט של הל או כוכב אניס יתאימו כאן מאוד).
עצה שלנו:
שקדים קלויים בעצמכם זה מעדן, ואפשר לנסות גם אגוזים וזרעים אחרים (אגוזי מלך, מקדמיה ואפילו גרעיני חמניה) הכל יילך טוב בסיר הפויקה היצוק שלכם.
לאחר הקרמול, התנור ההולנדי שלכם עשוי להישאר עם שכבה עבה וקשה של סוכר. אל דאגה, זו לא בעיה בכלל. כל שעליכם לעשות הוא למלא את הסיר במים ולחמם שוב על הכירה בצד. המים החמים ימוססו את הקרמל בקלות.