מה דעתכם להתפנק הפעם עם טוויסט יפני בגריל? קבלו את השילוב המופלא של פילה בקלה רך כחמאה עם מיסו ופאק צ'וי צלוי. המילים אולי נשמעות מאיימות, אבל מדובר במתכון פשוט בתכלית.
את הבקלה נשרה במרינדה של מיסו, מירין, סאקה וסוכר, ואם תעשו זאת מספיק זמן מראש, הטעם באמת יוכל לחדור לדג. השילוב של משחת המיסו המלוחה עם המתיקות של הסוכר והמירין (יין אורז מתוק המשמש בבישול) מבטיח שהבקלה שלכם בגריל תצא מושלמת. ומה עם התוספת שבצד? האמת שעם הדג הזו באמת לא צריך הרבה - קצת באק צ'וי בגריל ויש לכם ארוחה נהדרת!