מוסר ים הוא דג מושלם לצלייה על הגריל. יש לו בשר מוצק יחסית ומעט שומן, כך שהוא לא יתפרק כל כך מהר בצלייה. הוא מאופיין בארומה ממש נהדרת והוא בריא במיוחד, למעשה הוא אחד מדגי הים בעלי הערכים התזונתיים הטובים ביותר.
כדי לשדרג את מוסר הים, מרחו אותו בחמאת הל לימון. החומציות של הלימון והקרמיות של החמאה לוקחות את הטעם המדהים ממילא של הדג לרמה גבוהה עוד יותר. כתוספת שווה, זרקו על הפלנצ'ה כמה פטריות מלך היער נחמדות ליד הדג. וִיוֹלָה! מנה יוקרתית שתעשה רושם אמיתי על חמותך.
טיפ שלנו:
ניתן לאמוד את טריות הדג לפי ריחו. זה לא צריך להריח כמו "דג", אלא יותר כמו ריח של ים. גם העיניים חשובות: אם הן מבריקות וצלולות, הדג שלך טרי. אם עיניו עכורות, ימיו הטובים מאחוריו.