נישנושי באגט פיצה

נישנושי באגט פיצה

נישנושי באגט פיצה

לפני שנתחיל עם המתכון אנחנו חייבים להקדים אזהרה - צריך כוח רצון גדול כדי לא להסתער על באגטי הפיצה ישר כשהם יוצאים מהתנור - מתכון בטוח לכוויות בלשון :) 
המתכון הזה לא צריך יחסי ציבור. קלאסיקה מהילדות שתמיד תישאר אחת המנות היותר טעימות... באגט טרי, רוטב עגבניות איכותי וגבינת מוצרלה מבעבעת, צריך יותר מזה? 

עצה שלנו: 
במידה שאתם מקצוענים אמיתיים ומתכננים להשתמש בבאגט ביתי שאתם מכינים לבד, מומלץ לא לאפות את הבאגט לחלוטין אלא להפסיק את האפייה שלו כ-5 דקות לפני הזמן. כך הוא יגיע לרמת הכנה מושלמת כשתכינו ממנו את באגט הפיצה. 

מרכיבים

עבור 2 אנשים
  • 4 באגטים
  • רוטב פיצה איכותי (עדיף ביתי)
  • 1 בצל אדום
  • 1/2 פלפל ירוק
  • 1 עגבניה
  • 2 פטריות פורטבלו
  • 50 גרם אננס
  • 2 גבעולי סלרי
  • 200 גרם מוצרלה מגוררת

ציוד

ערכים תזונתיים

למנה

  • 739 קלוריות
  • 25 גרם שומן
  • 39 גרם חלבון

שלבי הכנה

  • 1
    הניחו את אבן הפיצה בתנור הפיצה, תנור האפיה או בגריל והפעילו על חום מקסימלי. המתינו עד שהאבן תגיע לחום של התנור.
  • 2
    קלפו את הבצל וקצצו דק. שטפו את הפלפל ואת העגבניה וחיתכו לקוביות. נקו את הפטריות וחתכו לפרוסות. חתכו את האננס לקוביות. שטפו את הסלרי וחתכו לפרוסות.
  • 3
    חצו את הבאגטים לאורך, מרחו בנדיבות רוטב פיצה על החלק הפנימי ופזרו את רוב המוצרלה מעל.
  • 4
    פזרו את התוספות מעל המוצרלה לפי טעמכם ופזרו עוד שכבה של מוצרלה מעל.
  • 5
    אפו את הבאגטים על אבן הפיצה למשך כ-15 דקות או עד שהבאגט נהיה קריספי והגבינה נמסה.