צ'וריפאן - כריך צ'וריסו ארגנטינאי

צ'וריפאן - כריך צ'וריסו ארגנטינאי

צ'וריפאן - כריך צ'וריסו ארגנטינאי

כל חובב בשרים יודע שארגנטינה היא אחת ממעצמות הברביקיו העולמיות, ובפרט כשאנו מדברים על צ'וריסו. תשכחו מהנקניקיות הדקיקות שאתם מכירים מהסופר, אנחנו מדברים על נקניקיות אימתניות המוגשות בלחמניה רכה עם בצל מטוגן וים של צ'ימצ'ורי.  

הצ'וריפאן הוא אוכל רחוב קלאסי בארגנטינה והוא מורכב בדרך כלל משני רכיבים בלבד: נקניקיית צ'וריסו ולחם. אנחנו הוספנו גם צ'ימיצ'ורי בשביל הרעננות ובצל מטוגן שמביא את הכריך לשלמות אמיתית! 

עצה שלנו:

כדי שלא לקבל נקניקיות של צהרון חשוב מאוד להקפיד לקנות צ'וריסוז איכותיות מקצב או להכין אותן בעצמכם. מה שהופך צ'וריסוז לאיכותיות זו תכולת השומן גבוהה, כי אחרי הכל, מידת העסיסיות של הצ'וריסוז נקבעת לפי כמות השומן שיש בהן. 

מרכיבים

עבור 6 אנשים
  • 6 לחמניות ארוכות איכותיות
  • 2 בצלים סגולים
  • 6 נקניקיות צ'וריסו
  • צ'ימיצ'ורי

ציוד

ערכים תזונתיים

למנה

  • 736 קלוריות
  • 45 גרם שומן
  • 30 גרם חלבון

שלבי הכנה

  • 1
    מקלפים את הבצלים, חותכים לחצי ופורסים לפרוסות דקות.
  • 2
    מפעילים את הגריל על חום בינוני ומניחים את הפלנצ'ה או את המחבת על רשת הגריל מעל המבער. צולים את הצ'וריסוז מכל הכיוונים בערך 10 דקות ומניחים בצד. אפשר גם לטגן את הצ'וריסוז על הכירה הצדדית אם הגריל המרכזי תפוס.
  • 3
    מטגנים קלות את רצועות הבצל בשומן שנותר במחבת לאחר טיגון הצ'וריסוז ומערבבים תוך כדי טיגון.
  • 4
    חותכים את הלחמניות לאורך וקולים אותן קלות כשהחלק הפנימי כלפי מטה.
  • 5
    ממלאים את הלחמניות בצ'וריסוז, בבצל ובצ'ימיצ'ורי ומגישים.