כל חובב בשרים יודע שארגנטינה היא אחת ממעצמות הברביקיו העולמיות, ובפרט כשאנו מדברים על צ'וריסו. תשכחו מהנקניקיות הדקיקות שאתם מכירים מהסופר, אנחנו מדברים על נקניקיות אימתניות המוגשות בלחמניה רכה עם בצל מטוגן וים של צ'ימצ'ורי.
הצ'וריפאן הוא אוכל רחוב קלאסי בארגנטינה והוא מורכב בדרך כלל משני רכיבים בלבד: נקניקיית צ'וריסו ולחם. אנחנו הוספנו גם צ'ימיצ'ורי בשביל הרעננות ובצל מטוגן שמביא את הכריך לשלמות אמיתית!
עצה שלנו:
כדי שלא לקבל נקניקיות של צהרון חשוב מאוד להקפיד לקנות צ'וריסוז איכותיות מקצב או להכין אותן בעצמכם. מה שהופך צ'וריסוז לאיכותיות זו תכולת השומן גבוהה, כי אחרי הכל, מידת העסיסיות של הצ'וריסוז נקבעת לפי כמות השומן שיש בהן.