תפוחים אפויים ברוטב וניל הם בהחלט בראש רשימת המשאלות שלנו לסעודות החגים הקרובות. כשהרוטב החם זורם לאטו מעל הקינוח הפירותי והמתוק, והבית כולו מדיף ריח של קינמון וציפורן, זו בדיוק אווירת החג שאנחנו צריכים! ואם הגריל שלך עוד חם מהמנות הקודמות, אז זה בכלל מושלם!
במתכון הזה התפוחים האפויים מגיעים ממגש הגריל במקום מהתנור. הכי יפים וחגיגיים שיש: במילוי מרציפן, צימוקים, רום, שקדים, תבלינים מתוקים ומעליהם מטען שמנת של רוטב וניל ביתי. באמת שאי אפשר לעשות עם הפירות משהו טוב יותר מזה!