מתחשקת לכם פיצה מעולה אבל אין אפילו פירור גבינה בבית? אל דאגה, אתם מוזמנים להכין את אחת הפיצות הקלאסיות ביותר - פיצה מרינרה! פיצה איטלקית עתיקה - ללא גבינה.
כל שעליכם לעשות הוא לעצב את הבצק לצורה של פיצה, למרוח כמות נדיבה של רוטב עגבניות (מומלץ גם שום), לאפות ולפזר עלי אורגנו טריים לניחוח וטעם מדהימים!
עצה שלנו:
תנו לבצק לתפוח כמה שיותר זמן. ככל שהבצק תופח יותר כך הוא יהיה אוורירי יותר לאחר האפייה. אם אתם משתמשים בבצק שהיה במקרר חשוב מאוד לתת לו להגיע לטמפרטורת החדר לפני האפייה אחרת הוא לא יתפח טוב.